De Herentalse middenstandsvereniging vzw Thals en Unizo organiseren samen met KIA Peeters een grote eindejaarswedstrijd. De reacties beloven een denderend succes.  De superprijs is een KIA Picanto 1.0 Easy (5-deurs).   Om deel te nemen aan de wedstrijd moet u  tot en met 31 december stempels verzamelen bij minimum 10 van de 140 deelnemende handelaars uit Herentals, Noorderwijk of Morkhoven.

Als u stempels van 10 verschillende winkels hebt, kan u tot 4 januari 12u uw deelnemerskaart binnenbrengen of in de bus steken bij Toerisme, Grote Markt 35; Unizo, Kloosterstraat 1 of in de bus van de dorpshuizen in Noorderwijk of Morkhoven.


'Iedere aankoop in de winkels telt. Ook een brood, een krant of kauwgom. Natuurlijk kunnen inwoners van buiten de keizerstad ook meedoen, hoe meer hoe liever zelfs', onderstreept Jenny De Becker van vzw Thals.

De KIA Picanto staat rechtover brasserie Den Engel op de hoek Grote Markt-Kerkstraat tentoongesteld.  Gerechtsdeurwaarder Eric De Belder doet op 6 januari 2014 de trekking. De KIA Picanto heeft een handelswaarde van 11.290 euro. Leuk detail is dat voor het eerst in de geschiedenis van Herentals, ook handelaars uit Noorderwijk/ Morkhoven met een actie meedoen.  Mooi.